Ga terug naar de startpagina

Bouwbedrijf de Wit
& Zonen V.O.F.

Middenweg 63
1394 AD Nederhorst den Berg

T. 0294 - 25 43 47
M. 06 - 290 233 72
M. 06 - 290 233 74
E. info@dewitbouwbedrijf.nl

 

Verbouw
Nieuwbouw
Renovatie
Aanbouw
Dakopbouw
Dakkapellen
Badkamers
Keukens
Sanitair
Verbouw, opbouw, uitbreiding of renoveren zijn een aantal manieren om uw huis nieuw leven in te blazen, dit heeft Bouwbedrijf de Wit & Zonen al voor talloze mensen in tevredenheid gerealiseerd. Wij zijn in alle soorten werken thuis, of het nu gaat om traditionele of een moderne bouwstijl.
 

Ook werken wij op een nette verantwoorde manier zodat we voor u de rommel op en om de bouwplaats en de ergernis die daarbij komt kijken tot een minimum beperken. Tevens kan Bouwbedrijf de Wit & Zonen u helpen bij het aanvragen van vergunningen en het aanpassen van uw tekeningen aan hedendaagse eisen en wensen. Daarnaast beschikken we over een eigen werkplaats waar wij zo nodig de voorbereidende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo heeft u minder last van de bouwwerkzaamheden, en kunnen wij sneller en efficiŽnter verbouwen. En omdat wij met eigen onderaannemers werken, zullen wij uw vaste aanspreekpunt blijven tijdens en na de bouwwerkzaamheden.
Ook profiteert u van onze werkervaring en vakkennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan. Of het nu gaat om een aanbouw, opbouw, uitbreiding, kelder of dakkapel: Bouwbedrijf de Wit & Zonen heeft het in huis!

Advies
Uw ideeŽn en wensen staan bij ons voorop. Samen met u bepalen we de beste manier om uw huis te verbouwen. Daarnaast denken wij graag met u mee over het ontwerp, de bouwmethode, materialen en planning. Of het nu gaat om de verbouwing van een gehele woning, of om het moderniseren van een badkamer: wij denken voor u vooruit. Dat scheelt u veel tijd en een hoop ergernis.


Kriebels?
Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen. Bellen kan natuurlijk ook op 0294 - 25 43 47 of mobiel 06 - 29 02 33 74.

  Klik op de afbeelding voor een vergroting
Klik op de afbeelding voor een vergroting
    Bekijk meer projecten


Copyright © Bouwbedrijf de Wit & Zonen
Disclaimer
Home | Verbouw | Nieuwbouw | Renovatie | Foto's | Contact
Print deze pagina Stuur een email